Monday, February 14, 2011

Malam Valentine. . .


Hai. . .
Sajer nk update blog sebelum nak tido. .hehe. .mlm nie mlm valentine kan??? Tp sye xpnah pon tringin nk smbot!!. .hehe. .bukan per. .lagipon kan xbaik sambot valentine day tu. .tol x kawan2??? 

Hehe. .hmm. .malam nie xbuleh tdo. .tu yang menggatai nk update tuh. .dri ptg td dok update. .bnti pon cz nk masak tok budak2 kat umah nie haa. . .nie la menu yang sye wat tuk diorang. .hehe. .Sye makan roti + telur + nugget + sesej jer. . .tu pown kenyang cangat. . kat diorang sye masak nasi goreng jer...

nasi goreng malam valentine




     


dinner malam valentine

.hehe…napela aku xngantok lagi nie…sok msti menguap mase taim English. . .mampos sye kalo MDAM CHANG panggil name sye nati…haha. .”FATEN,GOOD MORNING???”hehe. .suke cngat taim die…rase happy jer class tuh…next,class jalan raye…PN.ROSMAIZUL…yang nie pon best jgak!!...hehe..n taim terakhir…USTAZ AZRUL…yang nie lagi la…die ajar pon kami wat benda len kat blakang..bukan per..bagi ilang ngantuk!!...haha…pe yang nak merepek lagi nie erk???adoiiii


huhu....k la...nak try memejamkan mata...kalo layan blog nie...sampai esok la sye xdpat tdo!!hehe....good night kawan-kawan yang suda berada di alam mimpi!!haha...


No comments: