Friday, February 18, 2011

Mengisi Masa Lapang..




Hmm. . .rase macam lame je tak update blog. . .semalam kami g JJ. . .bukannyer g window shopping or shopping pown. . .just g karoke jer pown. . kami g 2 dengan menaiki 2 buah kereta bagi tidak menyesakkan jalan raya cz kami kalo naik moto. . kami memerlukan banyak moto. . bler naik keta. .xder la sesak jalan ipoh yang memang sedia ada sesak tu. .kan2???hehe. . .




Tp rugi gler. . .xsmpat nak snap pic pape pon smlam cz sumer sbuk nak pegang mic. . haha. .pas g karoke. . .kami sume masing2 berbungkus-bungkus xxx…haha

kami order yang terbaru tu….nampak macam sedap..hehe. . .




tp dh beli2..trus alik umah. . .n bersiap-sedia dengan assignment meki yg xbuat lagi..haha..tu je la rasenyer aktiviti semalam…Rinie xder buat pape pown…alik umah pon x…minggu depan baru balik…hehee…so….balik kelas td tido sampai kul 5.30. . .lame cngat2..haha..pastu bangun. . .makan menu harian sepeti biase…dan sekarang on9 & update blog..haha…

No comments: