Wednesday, March 9, 2011

Dah Lame Xupdate Blog..HaHa


GOOD EVENING!!

Haha…lme xupadate blog bukaanyer sebab bz..xder la bz cngat pon…juz lappy masok wad jer..haha..die terkena jangkitan kuman TROJAN…hahaha…
nie la cik trojan tu..jahat kan die??

nie sume gara-gara wat assignment osha n trus jer download gambar-gambar tuk wat poster…last-last cik Trojan yang masok. . .haha…padan muke kan???

Naseb bek der kawan persekolahan yang baik hati dan murah hati yang tringin nak menolong membuang cik Trojan yang dok melekat kat dalam lappy saye nie. . .haha. .CREDIT to MR.WAN!! haha. . ..



Muhamad Uwan
sowi kawan…saye curi pic kamo kt FB!

MR WAN selesaikan kuman trojan tu smpai die pown pening...degil sungguh yer kamo cik trojan????xpe2...t sye dh update ckit...nyah la kamo wahai cik trojan..hahah..kasar bunyinyer tu kan???Sekarang dalam proses pemulihan la lappy saye nie…harap-harap trus sembuh supaya dapat berkhidmat dengan lancar!!...hihi…rase nak upload gambar baru. . .tp natila. . .minggu dpan. . .bru banyak cikit input. . .hehe. 

hmmmmm.... lagi beberapa minggu je nak hadapi FINAL EXAM…
final exam oh final exam!!!

tp dok wat xreti jer…banyak lagi topic yang tak tercover nie…hancuss la exam sem 3 nie…tp harap-harap sye berjaye mencapai thap kepuasan dan pointer yang mengukuhkan kedudukan. .hehe. . .nati xdapat nak pegi latihan industry. . .to all my frend...

ALL THE BEST KAWAN-KAWAN...
SUCCESS ALWAYS!!

No comments: