Friday, June 17, 2011

"Jom request doodle PERCUMA"


Hei all blogger, nampak tak title kat atas tuh? Sekali dengan doodle yang cute tu? Meh ramai-ramai kita join.

a) Korang nak bertudung ke freehair ?
b) Korang nak doodle yang bertocang ke tak ?
c) Nak yang seksi punya atau sopan punya ?

Okay kalau cik fateyn, cik fatyen nak yang tocang satu je..pastu doodle tu pakai blouse colour pink terang n kalo leh rambot tu perang2 ckit..hihi...sape2 yang terbaca nie kire cik fatyen dah tag la taw..hehe..xsmpat dh..

Tarikh tutup 18 JUN 2011 
Cepat !



Kalau nak klik link nie tau -->> Free doodle


No comments: