Thursday, June 9, 2011

Pemakanan RASULULLAH dan penipuan ORANG KAFIR

Di dalam soal pemakanan.

1.   Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu. Cuba tengok Yahudi, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK yang Yahudi semua ada segelas kopi dit tangan mereka.

insan en.google

2.   Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.


insan en.google

3.   Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans.


insan en.google

4.   Kita diajar dalam buku biologi, buku pemakanan (kajian dan terbitan para kafir ni) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam. tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. Nak ikut kafir ke nak ikut nabi kita? Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sbb hati merupakan organ dimana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. so kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam. makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran kafir ini.


insan en.google

5.   Orang Yahudi Kristian mengiklankan minuman keluaran mereka bagus seperti coca-cola,coke . Coke sangat beracun gula sangat tinggi, beraqsid dan terdapat racun yang tersembunyi. Kita orang Islam menjadi ketagih untuk meminumnya., Hatta di Tanah Suci jamaah haji berebut untuk membeli minuman yang bergas ini... 


insan en.google

6.   Orang kafir menegaskan bahawa minuman soya sangat bagus untuk kesihatan.(Amereka adalah pengeluar soya yang terbesar) Tetapi disebalik itu kajian menunjukkan soya boleh melemahkan tenaga bathin lelaki dan mengurangkan kesuburan wanita. Ia juga dapat meningkatkan kanser payu dara,kanser ovari,kanser prostat serta tulang dan otak boleh jadi lemah kerana dalam air soya terkandung hormon estrogen dan air soya juga ada phytic acd yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas.


insan en.google

oleh itu...
apa kata kita ikut cara nabi kita makan...dan tanpa ragu-ragu,kita jugak dapat mencegah segala keburukan jika meneruskan pemakanan mengikut penipuan yang dibuat oleh orang kafir...


No comments: