Thursday, June 23, 2011

Rindu Korang ! ! !

salam semua..


cik fatyen rase macam baru semalam jer cik fatyen tamat belajar sekolah form 5..hukhuk...
yang pasti dah 3 taun berlalu...and cik fatyen pon tinggal lagi satu sem untuk mendapat diploma dalam hidup cik fatyen..terharunyer..haha..slip SPM xamik ag pon...xder mase nak turun TPG...hehe..

cik fatyen rase macam semalam cik fatyen amik FAIZAL,FAREYHAH & FARHANA(fara) sebagai adik angkat cik fatyen....hehe...xsangka,sumernyer tinggal kenangan je...dah besar dah adik-adik cik fatyen nie..mase amik adik angkat dlu..bru fom 1..nie dah abis SPM dah..
sedehnyer...
semua kenangan tu cik fatyen akan simpan sampai biler-biler..even dah kawin n dah der anak...hehe..
k.nad rindu korang!!..serius..mmg cik fatyen rindu cngat kat diorang nie...tambah2 kat FAIZAL...mmg cik fatyen lost contect trus ngan die pas die tukar skolah ritu...dengan FARA &FAREYHAH leh jgak say hai kat fb..hurmm...myb itu xpenting bagi korang..for me..very important to miss u allss..


- FAIZAL -
     




- FARA -
- FAREYHAH -


kadang-kadang biler tringat balik kenangan tu..rase macam."YA,ALLAH..napela aku lepaskan sumer macam tu je..nape aku xcuba membaikinyer sbelum terlambat aritu??"..tp manusia..mmg mcm tu..xkan sesal selagi xhilang segalanya..btol tak pe yang cik fatyen cakap??hehe...

kay..yang paling ringkas mase detik perkenalan ngan FAREYHAH nie..cik fatyen suke tgok muke die..sweet jer..tapi die homesick plak..asyik nanges je..jnoh jugakla cik fatyen pujuk die..jgn nanges2..hehe..sonok...walaupun sian jugak tgk die nges2 mcm tu...der sekali tu..cik fatyen saje kenakan die..cik fatyen tulis surat buat-buat mcam der senior nak amik die jadi adik angkat..tp die balas..die say : "saya dah ader kakak angkat la..hehe..taim tu rase...indahnyer dunia!! syang jugak die kat aku..hehe..."tapi tula...jap jer dapt kenal die...xdengar citer smpai la die dah abis fom 5..tu pon jumpe fb die..kalo x..mmg pakat xcontect dah la...hehe...

tu taim FAREYHAH..yang taim FARA plak...die sendiri say: "k.nad tanak amik fara sekali ke jadi adik angkat k.nad??"hehe..mmg best..cik fatyen pon amik jela..lagipon mase tu FARA nie couple ngan FAIZAL..hehe..dorang mmg sweet couple bg cik fatyen mase tu...tapi FARA xlame kat SMKTT..FARA pindah..taim FARA pindah tu,cik fatyen demam..mmg xdpat la cik fatyen anta FARA kat kereta..tapi..walaupun FARA dah pindah,FARA dtg jgak jenguk cik fatyen kat hostle..hehe...siap banje pizza lagi..memang sonok cangat dik...

last...teringat balik mase nak amik FAIZAL..mmg lawak..mane tak nyer...nak amik yang lain..tersangkot dengan die...pnyer la menulis surat kat die pas dah "berangkat-angkat"hehe..setiap jumaat malam sabtu jer..mesti lepak kat public fon kt dewan makan(DM)...hehe...punyer la sayang kat die...sayang sangat-sangat..sampai terkantoila surat-surat tu ngan cikgu fadzil..haha..tu sebabnyer faizal xreti nak jga lek lok surat tu..hehe..pela dik nie..yang nie cik fatyen dapat kenal lame...lamer la dari yang lain-lain...penah bagi adiah taim besday die..orang pertama dalam hidup cik fatyen yang cik fatyen penah bagi adiah besday..hehe..cik fatyen nie kedekut ckit..so,dengan die,cik fatyen sayang sangat..tp xpnh anggp lebih..sayang sebagai kakak je..kat mane la kaw sekarang adik oii...akak rindu adik...rindu cngat2..


akak rindu korang...korang jangan lupekan akak erk??
love u allss

No comments: