Tuesday, September 27, 2011

1st taim buat kek mini coklat..maveles..haha

assalamualaikum...
hai..rini cik fatyen semangat nak post pasal ape yang cik fatyen buat hujung minggu aritu..hehe..nak post semalam xlarat..tido awal cik fatyen...hehe..malam nie ngantuk jugak..tp xpela..leh lagi layan mata b4 tido kan??hehe...ari ahad aritu..mummy cik fatyen wat jamuan raya tuk student die..dah alang-alang buat tuk student,die panggil la kawan2 yang duduk area2 meja die kat skolah tu..hehe..menunya tuk ari jamuan tu soto + bergedil ,bihun goreng singapore,puding kurma + jeli  ,kek mini coklat,bubur 1 malaysia dan air oren + markisa...hehe..merepek2 kitorang campor2 kan air tu kan??sungguh sedap sampai menjilat jari tangan taw..hehe...kay..nie cik fatyen nak upload gambar semasa pembikinan kek mini coklat tu oke??hehe..tengok gambar aje..tadela bosan..hehe...kan333???
.
.
.
.
.



      
 

haa..tengok sedap kan???hehe...sedapla kalo buat abis kan??kalo xsedap msti xabiskan???hehe...
dah2..nengok ajer...


No comments: