Tuesday, September 20, 2011

angry birds come..hehe

assalamualaikum readers...hehe...arinie cik fatyen nak kongsi yang cik fatyen dapt adiah taw...tapi bukan dari buayafrend mahupun kawan2...nie datangnyer dari www.octove.com...sejenis laman sosial yang lebih kureng macam 'mukebuke' tu...tapi yang nie lagi sweet....becoz wane pink n purple...hehe...cik fatyen tebus angry bird nie 4 sept 2011 aritu...tp baru tadi en.posmen datang bagi...hehe...angry birddd...i`m coming !!!
kalo kengkawan sume nak tengok rupe angry bird yang cik fatyen dapat tu...meh jenguk kat bawah meh...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



v
v
v
v
haaaa...tu la angry bird yang cik fatyen tebus tu...harap2 leh tbus lagi untuk angry bird yang ke 2...dah ada 2 koleksi...1 biru dan 1 merah..nak waner itam,putih,kuning....hehheee...abislahh...suda demam angry bird plak...kalah budak kecik deh...
hehe...
k la...
tu jer yang cik fatyen nak update...
huwaaaaa aaa...
hehe...
selamat malam sumer !!



No comments: