Friday, September 23, 2011

Masih Beraya even dah 26 syawal....

assalamualaikum...alhamdulillah..dah 26 syawal dah rupenye..rase baru je semalam menyambot satu syawal..ekekeh..haha..melampau cangat la kan if semalam satu syawal??hehe...rini baru berkesempatan nak beraya ngan kawan2 lama..actually fom 6 la...tapi xdapat nak kumpul reramai..nie pon sebab ramai yang dah sambung blaja..keje...n yang tanam anggur jela yang dpt menjoinkan diri tuk raye bersma2..huhu...nie bukan nk bebel kisah sadis kay syg2 sume...nie nak story ape yang terjadi mase g beraya umah kwn sorang tu td..huhu...umah die full kaler purple n cik fatyen baru pasan yang cik fatyen pon pkai bju kurung n tudung purple...so,ape lagi..kena bahan la dek kengkawan..uish...pasnie if nak kuar g beraye,better col/msj tuan rumah tanya umah kaler ape,kain2 lapik wne pe..langsir wne pe...hehe..kan2??so,if dtg t xder la same je..sampaikan orang ta nampak kite ke perabot umah tu..hehehe...so,nak update gambar pon gambar xder..tapi gambar baju yang cik fatyen pakai tu der kot..gmbar raye ritu...jap 2..hehe...
.
.
.
.
.
.
taraaaaa


kay la..nie jer yang dapt cik fatyen share kat korang sumer..gambar2 td myb tuan rumah upload..tape,nati tuan rumah dah upload,cik fatyen post oke???
nite all

No comments: