Monday, October 10, 2011

:: SEGMEN JOM KRITIK BLOG CIK FATYEN ::

Assalamualaikum sumer blogger...cik fatyen rasa macam nak buat satu segmen..dan ini merupakan satu segmen yg pertama dari cik fatyen..n diharapkan ramai yang sudi...

Segmen nie dibuat untuk mendapat kritikan dari kawan-kawan blogger cik fatyen nie...so,korang leh kritik apa saja..asalkan membangunkan..bukan menjatohkan...OKE? hehe...buat sape-sape yang nak join :


Cik Fatyen Story

1.Buat entri dan letakkan header CIK FATYEN  dan linkkan ke entri ni...
2.Buat satu entri yang bertajuk "SEGMEN JOM KRITIK BLOG CIK FATYEN"dan kritik la blog nie
3.Tu je...mudah kan..? Entri siap..? Tinggalkan URL entri korang kat ruangan komen ni...
4.Follow blog ni kalau suka..ngee~

tarikh tutup: 16 OKTOBER 2011

No comments: