Saturday, November 19, 2011

Feeling ker??

assalamualaikum...salam ukhwah semua...hehe....malam nie cik fatyen tak tahu nak post entry pe...jusz nak kongsi dua novel yang cik fatyen baru rembat dari karyaseni....jalan cerita hampir sama...tapi,memang buat cik fatyen xbangun2 dari katil la bile dah start baca...

cik fatyen nie kategori paling malas yer nak baca novel nie kalo xbrapa ader hati suci nurani yang rajin nieh...hehe...kadang2,baca sinosis,baca depan cikit,tengah ckit...pastu dah taw dah ending n jalan cerita penuh....hehe...xpon,suh jer adik cik fatyen cerita....hehe...

kalo nak story bab feeling2 nie...dlu masa skolah menengah kan cik fatyen dok asrama...n masa tu dapat satu novel...xingat dah rembat sape punyer...cik fatyen baca n then baca lagi...sampai basah bantal cik fatyen...hehe....itu pon perasan masa mak roomate datang jenguk bilik tanya anak die....hehe...kantoi beb...hehe...kadang2 jer terfeeling nie....

dah lame jugak cik fatyen ta bace novel nie...nie semua sebab kekangan masa le nie..hehe....alahai.....nie pon report latihan industri xsiap-siap ag nie....malas betoi kalo menaip kat rumah...hehe....cik fatyen merapu dah panjang2 kan???sape nak tengok novel pe yang cik fatyen beli????


kalo nak baca sinopsis,klik kulit novel tu


and yang lagi satu


kalo nak baca sinosis,klik kulit novel tu


oke,cukupla tu erk??hehe

-end-

No comments: