Wednesday, November 2, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!

JOM RAMAI2 JOIN SEGMEN KHAS UNTUK KORANG NI 


klik banner untuk join

SYARAT-SYARATNYA?
1.Wajib follow blog azfa..muahaha..
2.Wajib klik kat link ni dan "like"---->PHOTOGRAPHY CONTEST
3.Letak banner kat atas ni kat entry korang berserta dengan link segmen ni.
4.Kalau nak tag kawan korang pun amat digalakkan supaya lebih ramai joiners dan lebih ramailah yg visit blog korang yg cool tu..ye dak?
5.Last skali,postkan link entry korang kat komen segmen ni oke? done!




Tarikh tutup :10 NOVEMBER 2011 
PADA PUKUL 10 MALAM !

1 comment:

Eza Boom Boom :) said...

Jeng-jeng-jeng! Ada makhluk asing mendarat kat sini.. Tumpang landing ye tuan tanah. Okey, nak perkenalkan diri dulu..(sopan sikit), hehe. Saya Eza Boom Boom. Awak pulak??

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html