Saturday, June 16, 2012

LomoWave by Miraa Hussin & Amer Corner


















                     
                                            






































    




Bismillahirahmanirahim . .
Assalamualaikum !

meh korang-korang sumer tengok GA nie punyer syarat-syaratnya oke ? :D


1.      Wajib untuk follow blog Miraa Hussin and Amer Corner dan view link ni
2.     Like fanpage diorang. Boleh tengok kat tepi blog diorang berdua ataupun klik je button like kat atas tu
3.     Copy paste code tu dekat entry korang
4.     Ambil banner bawah ni then letak kat sidebar korang
5.     Pastikan korang bagi link penyertaan bukan link blog

dan hadiahnya :

1.      1st top referring site = Waterproof Lomo with films 
2.     2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
3.     3rd top referring site =  Waterproof Lomo
4.     1 lucky winner = RM10 topup
5.     5 lucky winner = RM3 topup


 so,aku decide GA nie memang best la...hadiah die lumayan sangat kan ...nie contoh aku amik kat GOOGLE dimana Waterproof Lomo Camera ...cantik la...tambah2 aku suke kaler pink....ohsem ! ! cantik bangat... haha. 

so,ape lagi...mai lah join ramai-ramai GA ni. Boleh join di laman blog http://miraahussin.blogspot.com/ atau http://amercorner.blogspot.com/

Sekian, terima kasih.

                               

No comments: