Monday, July 9, 2012

Entry Bulan Julai..

Bismillahirahmanirahim. . .
Assalamualaikum. . .

Lamanya rasa aku xupdate entry . . sibuk memanjang.. ingatkan bile xder clas leh la lepak2..makan bebanyak. . tengok yang mana xsempat..hehe..last2 keje lain jugak aku kena buat pon..haha...macam-macam..memandangkan nex wek bersamaan 16 julai 2012 dah start kelas untuk sem akhir nie...maknanya lagi kurangla korang tengok blog aku nie meng-update kan entry kan?? haha.. rabu nie dah nak kena dengar taklimat..macam malas ja aku nak g dengar taklimat...daftar jer..kalo xpergi tape ke PUAN?? haha.. melampau betoi la kan?? Hidup aku pon semakin hari semakin tenang dengan adanya peneman yang sentiasa menyokong dan memberi semangat untuk aku teruskan hidup tanpa perlu mengingati  lagi.. haha...untungla pon dah ada yang ...so,aku sebagai orang luar mendoakan jer la sidia bahagia..tambahan pula sakit sekarang nie...so,harap2 tu sihat seperti selalu. . .haha.. k la...tu ja..bye

No comments: