Thursday, September 19, 2013

Hari Raya 2013 & Pertunangan Abang Amer (repost)


Hai korang....actually,dah masok raya yang ke -6 kan arini?? alahai, lambat gilerla aku nak upload gambar raya bagai kan?? nak buat macam mana,kekangan masa yang tak abeh-abeh nie.. hehehe..kejam..kejam..
oke,korang pakai baju raya warna aper? korang tak nak share ngan aku ker?? hehe .. aku ngan family tahun nie pakai warna biru je.. oke,aku pon bukan pandai sangat nak menaip nak berstory bagai kan? so,ape2 pon, layan la ape aku nak share ngan korang.. hehe 












No comments: